Medewerker worden

Bij Indiestyle zijn we steeds op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die hun liefde voor muziek graag in foto’s of woorden uitdrukken, zich kunnen vinden in de artistieke lijn van onze site en graag onder de radar op zoek gaan naar het nieuwste talent. Ken jij dus iemand die geknipt is voor deze taak of wil je dat zelf weleens proberen, aarzel dan niet om dit artikel door te nemen of te delen.

Wat zou jij kunnen doen binnen Indiestyle?  

Eerst en vooral krijg je de mogelijkheid om cd-recensies neer te pennen, maar daarna ook om voor ons concerten te reviewen/fotograferen, nieuws- en stylerubrieken te vullen en interviews af te nemen. Daarnaast kan je op onze site je creatieve ei kwijt, frisse ideeën en invalshoeken kunnen we daarbij erg appreciëren.

Wie zoeken we?

Mensen die een inspirerende, foutloze en doordachte tekst kunnen schrijven of de juiste standpunten weten te vinden om een schitterende concertfoto te maken. Verder verwachten wij een grote inzet en stiptheid. Van onze redacteurs verlangen we daarnaast een muzieksmaak die aansluit bij de inhoud van Indiestyle, kennis van zaken en vooral ook ambitie en initiatief.

Waarom zou je medewerker worden?

Indiestyle is een platform dat je kansen geeft. Door ons kan je enerzijds je passie ten volle beleven, bijvoorbeeld door je favoriete artiesten te interviewen of een festival te verslaan. Anderzijds geven we je de mogelijkheid ervaring op te doen en kan onze site een opstap zijn naar een professionele functie binnen de muziekwereld.

Hoe word je medewerker?

Stuur een mail naar info@indiestyle.be en bewijs met foto’s, een review of een link naar je blog dat jij de geschikte persoon bent. Overtuig ons verder ook van je uitstekende muzieksmaak. Dat kan bijvoorbeeld door eindejaarslijstjes, een verwijzing naar je last.fm-account of een afspeellijst met je favoriete nummers of albums van het moment.