4 Jaar Indiestyle gevierd op TrixTraxFest in TRIX op 20.09 met BRNS en 4 andere acts

door Bart Somers

In september 2012 bestaat Indiestyle 4 jaar. Onder het motto samen sterk vieren we dat in TRIX te Antwerpen ter gelegenheid van het TrixTraxFest, een maandelijks gratis event georganiseerd door enkele vrijwilligers van de Antwerpse zaal.

Op het programma staat onder meer BRNS, dé grote belofte van de Waalse rockmuziek, met een staalharde livereputatie en een snel groeiende aanhang in Vlaanderen. BRNS stond in 2012 onder meer op festivals als Les Nuits Botanique, Les Ardentes, Dour Festival, Karma Hotel en Bruksellive, en speelde dit voorjaar in gereputeerde zalen als De Warande, TRIX, Ancienne Belgique, De Kreun en de Charlatan. Een topper in wording, BRNS is niet meer of niet minder dan dat.

Ook Reiziger (in 2011 en 2012 op de affiche van Pukkelpop), Dukes (finalist FrappantPOP en halve finalist Humo’s Rock Rally) en Interesting Television Programs (beloftevolle noise rock uit het Antwerpse) staan op het menu. De opener zal gezocht worden via vi.be/Poppunt, meer nieuws daarover volgt heel snel.

De line up op zich is al heel mooi. Bovendien is de toegang op een TrixTraxFest steeds gratis, een verademing in deze tijden van crisis en niet altijd even goedkope concerttickets. Klik hier voor de event page op Facebook. Je inschrijven kan via deze link op de site van TRIX.

BRNS website

Reizgier Facebook

Dukes vi.be

Interesting Television Programs vi.be