Discovery: Abra – U KNO

door Rana Cools

Bij Indiestyle dragen we het promoten van beloftevol talent hoog in het vaandel. Aangezien dit een belangrijk deel van ons mission statement is, willen we jullie nóg beter en sneller op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen in muziekland. Daarom introduceren we dagelijks een nieuwe band/artiest die laatst een fantastisch nummer uitbracht.

Abra speelde een paar maanden geleden al eens een bijrolletje in onze Discovery, maar vandaag krijgt ze een volwaardige hoofdrol. De Awful Records-artieste lanceerde afgelopen week namelijk ‘U KNO’, een aantrekkelijke song uit haar opkomende album ‘Rose’.

‘U KNO’ is een minimalistisch nummer dat een soort van sensuele spanning in zich draagt. De zangeres noemt het zelf ‘succubus wave’, maar daar kunnen we ons weinig bij inbeelden. Het enige wat we voor ons zien wanneer ze “take me far away from here” zingt in combinatie met de zwoele beats, is een strand met palmbomen en een mooie zonsondergang hier ver vandaag. Take us there, alsjeblieft (maar eerst nog een paar hoofdstukken leren).