Discovery: Adria – Falling

door Rana Cools

Bij Indiestyle dragen we het promoten van beloftevol talent hoog in het vaandel. Aangezien dit een belangrijk deel van ons mission statement is, willen we jullie nóg beter en sneller op de hoogte te houden van de nieuwste ontwikkelingen in muziekland. Daarom introduceren we dagelijks een nieuwe band/artiest die laatst een fantastisch nummer uitbracht.

Onze discovery van vandaag komt van Down Under, waar de jonge zangeres Adria woont. Ze scheerde enkele maanden geleden hoge toppen met haar debuutsingle ‘Pull me under’ en komt nu met een nieuw nummer: ‘Falling’.

De artieste heeft een stem die als twee druppels water op die van BANKS gelijkt; geen wonder dat ze die dan ook de hoofdrol in haar tweede liedje geeft. Ondersteund door piano, later strijkers en op het einde – geleidelijk aan en naar het hoogtepunt toe – wat drums, lijken we hier te maken hebben met een sterke vrouw die een emotionele ballade schreef. Adria’s eerste ep ‘Shell’ verschijnt op 31 maart en, afgaande op ‘Falling’, mogen we daar grootse dingen van verwachten.

Adria Facebook