Discovery: AHBS – Toca me (ft. K Rizz & Jay Boogie)

door Thomas Konings

Bij Indiestyle dragen we het promoten van beloftevol talent hoog in het vaandel. Aangezien dit een belangrijk deel van ons mission statement is, willen we jullie nóg beter en sneller op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen in muziekland. Daarom introduceren we dagelijks een nieuwe band/artiest die laatst een fantastisch nummer uitbracht.

Zoals je hier of in onze Punch, Brothers, Punch (of in dit uitgebreide en uitstekende overzicht van Adam Harper) reeds kon opmerken zijn Caraïbische klanken net zo hot als de zomerse temperaturen waarin ze vaak tot stand komen. Een van de acts die er aan het poppy uiteinde van het brede spectrum uitspringt, is de Amerikaanse K Rizz, die onder meer het heerlijke ‘Salbahe‘ uitbracht.

Nu geeft ze ‘Toca me’ van producerduo AHBS de nodige dosis star-quality mee. Met haar Shakira-zang eigent de artieste zich het nummer helemaal toe, terwijl ze als een soort zuiderse Kelela over een niet al te makkelijke productie paradeert. De combinatie met Jay Boogie zijn rap, blijkt daarnaast voor vuurwerk te zorgen. De jongens van AHBS zorgen er op hun beurt dan weer voor dat de rammelende percussie, slepende beats en clubvibe op verfrissende wijze contrasteren met de gladde vocals.

AHBS Facebook