Discovery: Jagaara – In the dark

door Anthony Brynaert

Bij Indiestyle dragen we het promoten van beloftevol talent hoog in het vaandel. Aangezien dit een belangrijk deel van ons mission statement is, willen we jullie nóg beter en sneller op de hoogte te houden van de nieuwste ontwikkelingen in muziekland. Daarom introduceren we dagelijks een nieuwe band/artiest die laatst een fantastisch nummer uitbracht.

Vanaf de eerste seconden gaat er van ‘In the dark’ een zeer sensuele en warme sfeer uit. En hoewel het nummer vrij minimaal qua instrumentatie is, komt het nummer zeer matuur en rijk over. Jagaara is een collectief van drie zussen en dat straalt in zekere zin ook af op de muziek, de muziek komt vanwege het persoonlijke verhaal heel intiem over.

De carrière van de zus-band staat nog in de kinderschoenen en met deze single zetten ze eigenlijk nog maar hun eerste stappen in het internationale circuit. Toch straalt van ‘In the dark’ al een zeer duidelijk richting af die doet vermoeden dat het drietal zeer goed weet wat te willen. Als songs als deze ons ook in de toekomst vergezellen, kan die vastberadenheid wel ‘ns zeer snel in succes worden omgezet.

Facebook
Soundcloud