Discovery: London O’Connor – Nobody hangs out anymore

door Anthony Brynaert

Bij Indiestyle dragen we het promoten van beloftevol talent hoog in het vaandel. Aangezien dit een belangrijk deel van ons mission statement is, willen we jullie nóg beter en sneller op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen in muziekland. Daarom introduceren we dagelijks een nieuwe band/artiest die laatst een fantastisch nummer uitbracht.

Veel rappers proberen indruk te maken met grote woorden en zware beats, en soms werkt dat, maar even vaak ook niet. London O’Connor pakt het anders aan: hij overtuigt moeiteloos met rust en schoonheid. De man vertelt z’n verhaal op een afwisselend rappende en zingende manier, ondersteund door een sfeervolle productie die je haast als nachtmuziekje zou kunnen gebruiken.

De artiest rapt met nagenoeg sprekend gemak en op een heel empathische en eerlijke manier. Op het einde versterken zelfs strijkers het mijmerende (Nobody hangs out anymore in the real”) eindschot van het nummer. London O’Connor serveert een vorm van hiphop die we al een tijdje niet meer hoorden.

Facebook