Discovery: Ménage à Trois – Bobby’s prism

door Thomas Konings

Bij Indiestyle dragen we het promoten van beloftevol talent hoog in het vaandel. Aangezien dit een belangrijk deel van ons mission statement is, willen we jullie nóg beter en sneller op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen in muziekland. Daarom introduceren we dagelijks een nieuwe band/artiest die laatst een fantastisch nummer uitbracht.

Wu Lyf blijft zijn sporen op het muzieklandschap nalaten. Niet alleen hoor je regelmatig wel eens een bandje dat duidelijk geïnspireerd werd door de indierock uit Manchester, ook duiken ex-leden om de haverklap op met interessante projecten. Ménage à Trois is de groep rond Joseph Louis Harland Manning, die ook in andere offshoot Los Porcos speelt.

‘Bobby’s prism’ is een liedje dat je moeiteloos kan verlossen van alle examenstress. De sfeer is heel dromerig en de sound klinkt luchtig. Geluiden van aanspoelende golven, pingelende belletjes en wisselen af onder een heerlijk zoete strandmelodie. Verder werkt de r&b-achtige zang dat laidback-gevoel verder in de hand en is het paradijs-plaatje zo compleet.

Ménage à Trois Facebook