Discovery: Rangleklods – Lost u

door Anthony Brynaert

Bij Indiestyle dragen we het promoten van beloftevol talent hoog in het vaandel. Aangezien dit een belangrijk deel van ons mission statement is, willen we jullie nóg beter en sneller op de hoogte te houden van de nieuwste ontwikkelingen in muziekland. Daarom introduceren we dagelijks een nieuwe band/artiest die laatst een fantastisch nummer uitbracht.

Rangleklods heeft het slim bekeken. Er is tegenwoordig zo’n gigantisch aanbod van dagelijks nieuw gereleased materiaal dat de eerste tien seconden van een song essentieel zijn. Als die niet noemenswaardig of overtuigend genoeg zijn, wordt er (jammer genoeg) al snel afgehaakt en schakelt men over naar de volgende tien seconden die hopelijk wel meteen roem en talent uitstralen.

De openingsbeat van ‘Lost u’ is zo opzwepend en orenspitsend dat m’n aandachtsniveau meteen in het rood schoot. Dat is op zich al indrukwekkend, maar wat de song discovery van de dag maakt is een vibe die het volledige nummer moeiteloos wordt gevrijwaard. Het Deense duo weet met een telkens nieuwe twist ‘Lost u’ te ontpoppen tot een fantastische luisterbeurt.

Website Rangleklods