Discovery: TKSTXDT – Illuminate

door Anthony Brynaert

Bij Indiestyle dragen we het promoten van beloftevol talent hoog in het vaandel. Aangezien dit een belangrijk deel van ons mission statement is, willen we jullie nóg beter en sneller op de hoogte te houden van de nieuwste ontwikkelingen in muziekland. Daarom introduceren we dagelijks een nieuwe band/artiest die laatst een fantastisch nummer uitbracht.

Na bijna 2,5 u in een abnormale staat van opgewondenheid en grenzeloze frustratie verkeerd te hebben door een slecht werkende ticketservice, had ondergetekende wel even nood aan een fijn kalmeringsnummertje. Net op dat moment kwam er ook daadwerkelijk eentje tevoorschijn. De illuminati van TKSTXDT strooien met een warme gloed van pracht en meeslependheid simpelweg alle stress weg. Het nummer opent zich heel geleidelijk en bereikt nergens een (onnodige) climax.

TSTXDT is een Australisch duo dat in haar thuisland al wat faam verwierf met soloprojecten. Laat je meevoeren door hun eerst song en constateer dat die collaboratie allesbehalve een slecht idee was.

TKSTXDT SoundCloud