Django Django op 15 november live in de AB

door Bart Somers

Django Django is een fantastische band, en behoort zowel live als op cd tot de absolute top van wat 2012 tot nu toe op liefhebbers van rock en pop heeft losgelaten. We zijn dan ook maar wat blij dat de AB vandaag een concert van de groep aankondigt voor dit najaar.

Het titelloze album van de groep gaven we eind april 4 op 5 en we noemden het een “topplaat van begin tot einde”. “Klasse bevestigd” luidde dan weer onze conclusie na het optreden van de groep tijdens Les Nuits Botanique op 13 mei. Eens te meer bleek de programmator van de Brusselse zaal, die lang op voorhand uitverkocht was, de vinger aan de pols te hebben.

Eind dit jaar speelt Django Django in de AB, meer bepaald op 15 november (info & tickets). Eerder kun je de groep ook zien in Hasselt (Pukkelpop, 16-18.08, info & tickets), Biddinghuizen (Lowlands, 17-19.08, info & tickets) en Vlieland (Into The Great Wide Open, 07-09.09, info & tickets). Hou de website van Django Django in de gaten voor meer live dates, het zou ons namelijk verwonderen als de groep geen Nederlands concert zal spelen tijdens de laatste weken van 2012.

Onze volledige album-review vind je hier, het verslag van het optreden tijdens Les Nuits staat hier.