Feest In Het Park 2012 – Black Box Revelation toegevoegd, Sizzla komt niet

door Bart Somers

Ook Black Box Revelation komt naar Feest in het Park. Middenin een welverdiende rust van het Amerikaanse avontuur wil de band nog één extra zomerfestival spelen. De organisatoren zijn dan ook bijzonder trots Jan en Dries aan hun affiche te kunnen toevoegen. Minder blij zijn ze met het nieuws dat hun vanuit Jamaica bereikte. Sizzla heeft om onduidelijke reden zijn volledige Europese tour geannuleerd.

Ondertussen zijn we toegekomen aan het derde en laatste luik van de ‘Early Bird’ voorverkoop-actie. Tickets kosten vanaf nu 93€. En binnenkort leggen de mensen van Feest In Het Park uit hoe er voor zondag 26 augustus zelfs gratis tickets te bekomen zijn. Hou daarvoor hun website, facebook en twitter in de gaten.

Op Feest in het Park kan je vanaf donderdag 23 augustus de festivalzomer afsluiten met optredens van The Dandy Warhols, Kelis, Black Box Revelation, Cassius, Goose, Groove Armada, Arsenal, Beenie Man, Jah Cure, Kraantje Pappie, Absynthe Minded, Trixie Whitley, Fat Freddy’s Drop, Felix da Housecat, Erol Alkan, Aeroplane, The Magician, De Jeugd van Tegenwoordig, ‘t Hof van Commerce en vele anderen.

Alle namen, info en tickets via www.feestinhetpark.be