Food For Your Senses 2013 – line up met o.a. Balthazar, XXYYXX en Dry The River

door Thomas Konings

Op een dikke twee uur rijden van Brussel kun je van 17 tot 19 mei in het Luxemburgse Bissen naar het alternatieve festival Food For Your Senses. Naast tentoonstellingen, thematuinen (je leest het goed) en gratis massages, vind je er natuurlijk ook heel wat muziek. Er spelen geen headliners van jewelste, maar je kan er wel heel wat grote talenten aan het werk zien.

Als we even door de line-up fietsen, zien we bovenaan de Duitse rapper Marteria, Zweedse ska van Hoffmaestro en thuisspelers The Disliked. Daarnaast zijn andere headliners, interessanter voor Indiestylelezers, ons eigenste Balthazar, de elektronische hype XXYYXX en de indierockers van Dry The River. Daarnaast vind je ook mooie namen als Jacco Gardner, Ewert And The Two Dragons, SOHN, The Computers en Rangleklods op de affiche.

Drie dagen lang kan je dus al je zintuigen laten verwennen. Een combiticket kost 50 euro (camping is wel tien euro erbovenop), voor een dagticket ben je 25 euro kwijt. Meer namen, meer info en tickets vind je op de website van het festival.