London Calling 2013 – 01.11 en 02.11 bevestigd voor novembereditie, tickets te koop vanaf morgen

door Yanni Ratajczyk

De eerste London Calling-editie van 2013 zit er weer op. Het showcasefestival in Paradiso keert terug op vrijdag 1 november en zaterdag 2 november 2013. De organisatoren beloven spoedig de eerste namen bekend te maken.

Het meest recente London Calling-weekend zat weer vol verrassingen, nieuwe ontdekkingen, veel diversiteit en een volle dansvloer tot diep in de nacht. Over de hoogtepunten zijn de meningen verdeeld: METZ was energiek en hard, Mykki Blanco was schokkend, Palma Violets was een feest, Unknown Mortal Orchestra liet virtuoos gitaarspel zien en The Griswolds maakten van de kleine zaal een zwetende en dansende massa. De nachten werden onder handen genomen door Audio Culture en Kill All Hipsters, tot de late uurtjes was de dansvloer van Paradiso vol. Nagenieten van London Calling kan met video’s, foto’s en verslagen die zijn gemaakt door 3voor12 op www.londoncalling.nl.

Inmiddels zijn de data voor de volgende editie bekend: vrijdag 1 november en zaterdag 2 november. De passe-partouts gaan zaterdag 8 juni in de voorverkoop. Net als de laatste editie zijn de kosten €35,00 excl. lidmaatschap. Zaal open 18:00, aanvang 18:30. Kijk voor alle informatie over London Calling, video’s en nieuws en contactgegevens op www.londoncalling.nl.