Motel Mozaïque 2012 – Line up aangevuld met o.a. Ane Brun en The Antlers

door Bart Somers

Vandaag zijn acht nieuwe namen voor het Motel Mozaïque festival 2012 bekendgemaakt. Nieuwe bevestigingen op muziekgebied zijn Ane Brun (NO), The Antlers (US), Jamie N Commons (UK), Hayvanlar Alemi (TR), Friends (US) en Outfit (UK). Van de andere festivaldisciplines, theater/performance en beeldende kunst, zijn respectievelijk Cecilia Moisio (NL) en Efrat Zehavi (NL) toegevoegd aan het programma. Het Motel Mozaïque festival vindt van donderdag 19 tot en met zondag 22 april 2012 voor de twaalde keer plaats op diverse locaties in Rotterdam.

Onlangs maakte Motel Mozaique bekend dat ook Amatorski (BE), Dan Mangan (CA), of Montreal (US), Soap&Skin with Ensemble (AT), Bowerbirds (US), Nick Steur (NL) en BLISS (NL) hun opwachting maken tijdens de komende editie van het Motel Mozaique festival.

Kijk voor meer informatie en het complete overzicht van reeds bevestigde acts op de website www.motelmozaique.nl

Kaartverkoop
Tickets voor het Motel Mozaique 2012 festival zijn in de vorm van passe-partouts en dagkaarten verkrijgbaar via de online ticketshop van Motel Mozaique

Motel Mozaique sinds 2001
Sinds 2001 biedt het Rotterdamse Motel Mozaique festival jaarlijks een mix van popmuziek, theater en beeldende kunst. Daarnaast worden festivalbezoekers door gidsen verleid naar bijzondere plekken in de stad en binnen het festival, en kunnen zij blijven slapen op bijzondere locaties of in kunstwerken.
De afgelopen jaren beleefde Motel Mozaique uiterst succesvolle en veelal uitverkochte edities, mede dankzij acts als Belle & Sebastian, James Blake, Agnes Obel en Mumford & Sons.