Motel Mozaïque 2013 – line up lost eerste namen, tickets enkel als passe-partout voor hele weekend

door Jacky Ypzsilon

De 13e editie van het Motel Mozaïque-festival vindt plaats op vrijdag 5 en zaterdag 6 april 2013 op diverse locaties in het centrum van Rotterdam. Motel Mozaïque neemt in 2013 meer de vorm aan van een weekender en zorgt er daarmee voor dat de bezoeker het kunstenfestival of de Maasstad niet hoeft te verlaten voor wat ook.

Naast het muziek-, kunst- en theaterprogramma biedt Motel Mozaïque dit jaar namelijk ruim slaapplekken en eetgelegenheden aan. Ook breidt het programma overdag sterk uit, met onder meer grote concerten in de Rotterdamse Schouwburg. Zodoende kunnen de motelgasten van vrijdag 5 april 16:00 36 uur aaneen – met een paar uur slaap uiteraard – genieten van een avontuurlijk festivalprogramma. Motel Mozaïque heeft zich voorgenomen om dit jaar enkel passe-partouts voor het complete festival te verkopen en geen dagkaarten aan te bieden. Hiermee geeft het festival het laatste zetje aan de immer stijgende lijn van de verkoop van passe-partouts en hoopt het zo de ultieme festival- en stadsbeleving te creëren.

Eerste namen
De eerste namen van het programma zijn inmiddels bekend. José James (US), Retro Stefson (IS), Brasstronaut (CA), Ethan Johns (GB), Submotion Orchestra (GB), Rocketnumbernine (GB) en Marble Sounds (BE) zijn bevestigd voor Motel Mozaïque 2013. Het programma zal uiteindelijk bestaan uit een kleine honderd namen op het gebied van muziek, beeldende kunst, performance/theater en andersoortige programma’s.

Start kaartverkoop / Gelimiteerd aantal early bird tickets
De kaartverkoop voor het Motel Mozaïque 2013 festival start op zaterdag 1 december om 10:00 via www.motelmozaique.nl. Dit jaar zijn voor het eerst enkel passe-partouts voor vrijdag 5 & zaterdag 6 april 2013 a € 65 verkrijgbaar. Het festival richt zich daarmee op bezoekers die voor het volledige festival komen, niet enkel voor een avond of een bepaalde act. Voor snelle beslissers is een beperkt aantal early bird tickets voor € 60 beschikbaar. Ook tickets voor het slaapproject a € 25 (inclusief ontbijt) voor vrijdag 5 april of zaterdag 6 april zijn per 1 december in de voorverkoop verkrijgbaar.

Kijk voor meer informatie over het festival en de eerste namen van het programma op de website www.motelmozaique.nl.