Novarock 2012 – Line up aangevuld met Customs en enkele anderen

door Bart Somers

Novarock, het jaarlijkse indoorfestival in Kortrijk XPO, is dit jaar aan zijn elfde editie toe. Het festival is een vaste waarde geworden op de Vlaamse muziekkalender en heeft ondertussen een plaats verworven bij de 25 bekendste muziekfestivals.

Novarock zette de afgelopen jaren steevast een groot aantal artiesten die je vaak op Indiestyle tegenkomt op de affiche. Stonden onder meer reeds op het Novarockpodium: Admiral Freebee, The Van Jets, Mintzkov, Amatorski, Gabriel Rios, Gorki, A Brand, Goose, Flip Kowlier, Zornik, Vive La Fête, Daan, Millionaire, Shameboy, Fixkes, Tom Barman, An Pierlé & White Velvet en vele anderen.

De editie van 2012 leek niet echt Indiestyle minded te zullen worden, hoewel de organisatoren vandaag met Customs toch een naam aankondigden die vaak aan bod komt op onze website. Op 23 september 2011 bracht Customs een nieuw album uit, dat qua sound danig afwijkt van zijn succesvolle voorganger. Naast de typische Customs-patronen brengen zanger Kristof Uittebroek, bassist Joan Govaerts, gitarist Jelle Janse en drummer Ace Zec een nieuw arsenaal aan klanken in stelling die van ?Harlequins Of Love? een fris klinkend en beklijvend album maken.

De volledige line up tot nu toe, tickets en praktische info vind je via www.novarock.be