NNA Tapes met Rene Hell de split release ‘Music For Reliquary House/In 1980 I Was A Blue Square’ uit. Hij gaf met videokunstenaar Nate Boyce in het Museum of Modern Art (MoMA) in New York al een voorproefje van die LP (zie deze video).

"> NNA Tapes met Rene Hell de split release ‘Music For Reliquary House/In 1980 I Was A Blue Square’ uit. Hij gaf met videokunstenaar Nate Boyce in het Museum of Modern Art (MoMA) in New York al een voorproefje van die LP (zie deze video).

"> Oneohtrix Point Never in KASKcinema op 28.09 – tickets bijna uitverkocht - Indiestyle

Oneohtrix Point Never in KASKcinema op 28.09 – tickets bijna uitverkocht

Oneohtrix Point Never brengt op 17 september via NNA Tapes met Rene Hell de split release ‘Music For Reliquary House/In 1980 I Was A Blue Square’ uit. Hij gaf met videokunstenaar Nate Boyce in het Museum of Modern Art (MoMA) in New York al een voorproefje van die LP (zie deze video). Zijn plaat ‘Replica’ kwam vorig jaar uit.

Wees vlug als je tickets wilt, want de capaciteit is beperkt tot maximum 90 personen. Je kaartje kopen kan via www.democrazy.be. Daar vind je ook de volledige Democrazy-kalender, met fijn volk als De Portables/COEM (21.09), Death In Vegas (30.09) en Get Well Soon/David Lemaitre (13.10) om er maar enkele te noemen.

Oneohtrix Point Never website

Album verdeeld door V2

Laatste artikels

In de kijker

Meer Indiestyle

Tips

33-45 Magzine