PIAS Nites EIndhoven – gratis iPhone en Android App nu te krijg, event gefilmd in 360°

door Bart Somers

De laatste [PIAS] Nites van 2011 is tevens de eerste Nederlandse editie van dit unieke liveconcept van [PIAS]. Op 9 december spelen in het Klokgebouw te Eindhoven (info & tickets) dEUS, Crystal Fighters, Boemklatsch, Vitalic, Pete Philly en Balthazar in een spectaculaire omgeving, gekruid met special guest en dito aankleding. Maar dat is niet alles: om de avond net dat beetje extra te geven heeft [PIAS] Nites enkele mooie interactieve extraatjes voor haar bezoekers in petto.

De hele [PIAS] Nites in Eindhoven zal gefilmd worden in MATIvision – 360 graden interactieve, haarscherpe video die de concerten in beeld zullen brengen zoals je het misschien nooit eerder zag. Deze beelden zullen vanaf half januari beschikbaar zijn op iPhone, iPod en iPad Apps, dus hou de iTunes Store in de gaten.

Maar de pret begint al veel eerder. Vanaf vandaag is een gratis iPhone en Android App te downloaden, waarmee alle bezoekers een bijdrage kunnen leveren aan de unieke [PIAS] Nites ervaring. In het Klokgebouw zullen QR codes worden geplaatst die linken naar een mooie verzameling exclusieve content van de artiesten die op [PIAS] Nites spelen. Fans kunnen via de App twitteren met @PiasNitesNL en Instagram foto’s uploaden met de hashtag #piasnites om zo automatisch bij te dragen aan de content van de App. Deze tweets en foto’s worden automatisch door de App verzameld en voor alle App-bezitters zichtbaar gemaakt.

Dus get involved en ga naar http://im2u.mobi/piasnitesnl om deze App te downloaden.

Special Guests

Alsof dat nog niet genoeg is, zijn er ook twee special guests aanwezig op [PIAS] Nites: The Powercocks en the Autograph look-a-like man. Wie zijn the Powercocks? Ze bieden aankomend talent het kleinste podium ter wereld. [PIAS] Nites got Talent? Show Us! Autograph look-a-like man zet in een oogwenk de handtekening van je favoriete (dode) artiest op je armen, billen, borsten en bierviltjes! Altijd al wakker willen worden met een handtekening van Amy Winehouse op je voorhoofd? Dit is je kans.

Tickets

Zitten je vrienden nog last-minute te twijfelen of ze mee willen gaan? Wees gerust, er zijn nog tickets te koop op de avond zelf aan de kassa, of neem het zekere voor het onzekere en bestel ze alvast op onze website www.piasnites.nl.

Meer weten?

www.pias.nlwww.facebook.com/piasnitesnlwww.piasnites.nl