Rock Ternat 2012 – tickets te koop, namen van Black Box Revelation en anderen bevestigd

door Bart Somers

De ticketverkoop voor Rock Ternat 2012 is gestart via www.rockternat.be/tickets. Met de Early Bird campagne krijgen de bezoekers dit jaar opnieuw de kans om een ticket aan een extra voordelig tarief te kopen. Een kaartje voor vrijdag kost €22, een voor zaterdag €26. Een combiticket steek je op zak voor €38. Dit zijn dezelfde prijzen als tijdens de Early Bird actie van 2011.

Ook campingtickets zijn al te koop: voor slechts €6 kunnen de festivalgangers vlak naast de festivalweide overnachten. Een campingticket kan enkel besteld worden als je ook een festivalticket koopt. Uiteraard kan je ook de dag zelf op de camping betalen. Drankbonnen kopen kan eveneens, in een voordelige formule – per 20 bestelde bonnetje krijg je er eentje bovenop, gratis en voor niks.

Met de ticketverkoop zijn ook de eerste namen bekendgemaakt. De meest populaire Nederlandse rapper van het moment, Kraantje Pappie komt de wei in vuur een vlam zetten. De Gentse formatie The Subs zorgt er alvast voor dat de de verjaardagseditie van Rock Ternat – het festival gaat dit jaar door voor de 20ste keer – van de nodige beats wordt voorzien. Ook de Ierse folkhelden van de Levellers hebben de organisatoren weten te strikken. De Mens, de groep die net als het festival 20 kaarsjes uitblaast, heeft zijn komst eveneens bevestigd. Verder zijn de organisatoren heel trots dat Black Box Revelation, die goed op weg zijn om de Verenigde Staten te veroveren, hun festivalzomer afsluiten in Ternat. Meer informatie en weetjes over de bands vind je via www.rockternat.be/lineup.

Rock Ternat gaat dit jaar door op 5 en 6 oktober.