Rock Werchter 2013 – namen van o.a. Two Door Cinema Club, Alt-J en Django Django toegevoegd

Zeven namen prijkten er tot op heden op de affiche van Rock Werchter 2013. De roep om meer was groot en werd gehoord. Vandaag voegden de organisatoren 20 namen toe aan het programma.

Nieuw op donderdag 4 juli zijn Airbourne en Netsky (live) op de Main Stage, Jessie Ware in de Marquee en Bloc Party en Sigur Rós in The Barn. Dat Volbeat en Green Day die dag op de Main Stage aantreden was reeds bekend gemaakt. Op vrijdag 5 juli vervoegen Two Door Cinema Club, The Script en Phoenix de eerder aangekondigde Kings of Leon en Blur op de Main Stage. C2C zorgt voor feest in de Marquee. En met Richard Hawley wordt de toon meteen goed gezet in The Barn. Voor zaterdag 6 juli was tot nog toe slechts één band gekend: Rammstein. Het programma wordt alvast aangevuld met Graveyard op de Main Stage, Disclosure in de Marquee en Django Django in The Barn. Depeche Mode en Editors zullen op zondag 7 juli Rock Werchter 2013 in grote stijl afsluiten. Maar voor het zo ver is, treden A Day To Remember, Band of Horses en Thirty Seconds to Mars op de Main Stage op. Nu al zeker voor de Marquee zijn Passenger en Asaf Avidan. Voor The Barn zijn Alt-J en Of Monsters and Men bevestigd. Op www.rockwerchter.be staan alle tot nog toe aangekondigde namen voor de 39ste editie van het festival in een handig overzicht. De affiche van Rock Werchter 2013 wordt in de komende weken verder aangevuld.

De ticketverkoop voor Rock Werchter 2013 ging een tijd geleden van start. Kaartjes en meer info vind je via www.rockwerchter.be.

Rock Werchter 2013 vindt plaats van donderdag 4 juli tot en met zondag 7 juli in Werchter. Vier dagen lang is in het Festivalpark het beste van nu te zien en te horen op drie podia. Gevestigde waarden, helden van vroeger en nu en de grote namen krijgen hun stek op de Main Stage. De Pyramid Marquee focust op elektronische muziek in al zijn dansbare vormen op donderdag en vrijdag. Op zaterdag en zondag wordt de programmatie daar met aanstormend talent, intieme(re) optredens en dance beats in de late uren ingevuld. In The Barn is het een fijn weerzien met bekende namen maar evengoed is het de plaats om de helden van morgen te ontdekken.

Laatste artikels

In de kijker

Meer Indiestyle

Tips

33-45 Magzine