Rock Zottegem 2013 – line up mee bepaald door fans, kies nu je favoriet

door Jacky Ypzsilon

Na een geslaagde Rock Zottegem in 2012 is de logische vraag wie de opvolgers worden van artiesten als Novastar, Praga Khan, Iggy Pop, Admiral Freebee, Madness, Blondie, Zornik, Simple Minds, The Sisters of Mercy, Arno, The Pretenders, Flogging Molly, PiL en The Human League op de 20ste editie van het festival.

Tussen 1 en 15 december kan je weer op www.rock-zottegem.be terecht voor de Gouden Tip, jouw kans om de affiche van Rock Zottegem mee te beïnvloeden. Deelnemen is simpel: surf naar de Rock Zottegem-website, klik er op ‘Gouden Tip’ en vul vervolgens jouw drie voorkeurgroepen of -artiesten in. Nadien doet de Rock-Zottegem-ploeg haar huiswerk en zal ze de optelsom maken van alle inzendingen.

Ook dit jaar worden de deelnemers aan de Gouden Tip beloond en maken ze kans om een duocombiticket voor Rock Zottegem te winnen. In de mate van het mogelijke – sommige groepen zijn nu eenmaal niet te betalen of qua programmering onhaalbaar – houden de organisatoren dan rekening met jouw voorkeuren. Power to the People noemen ze dat.

Waar wacht je nog op? Surf snel naar www.rock-zottegem.be en scoor met jouw Gouden Tip 2013. Schrijf alvast vrijdag 12 en zaterdag 13 juli 2013 in jullie agenda want dan vindt de 20ste editie van Rock Zottegem plaats.

Tips nodig? Op de last.fm-page van Indiestyle zie je welke acts momenteel het populairst zijn bij onze bezoekers. Als je zelf lid wordt van die groep, bepaal je automatisch mee hoe onze hitparade eruitziet.