Rudy Trouvé – Coping with video: zondag + maandag op Festivaaalllaallal

door Bart Somers

Nog tot en met 23 september kun je in Scheld’apen te Antwerpen naar Festivaaalllaallal, een meerdaags festival dat zichzelf beschrijft als elf dagen theater, muziek, film, expo, Caribische buikdans, Japanse choucroute, feest, seks, gladiatoren, Bruismelk, ethiek, esthetiek, zwarte dozen, verdwaalde honden en Scheld’apen. Wij zetten graag de duovoorstellingen van zondag 16 en maandag 17 september in de kijker, met een woordje uitleg van de organisatoren erbij.

20u: Rudy Trouvé: Coping with video
Heer Trouvé is naast een begenadigd muzikant ook gediplomeerd meester in de Animatiekunst. Hij werkte bij Scheld’apen aan een indrukwekkende video-installatie met abstracte animaties, quadrafonie en live muziek. Vier projectieschermen. Vier projecties. Drie muzikanten. Eén overdonderende ervaring.

21u15: Tip Toe topic & joris caluwaerts: Lonesome No More
Lonesome no More is een concert met theatrale gestes, dans en film, geïnspireerd op de roman ‘Slapstick’ van Kurt Vonnegut. Saar, Elko en Joris ontwikkelden deze voorstelling in Scheld’apen en in KC Nona. Muziek! Dans! Film! Schmink! Kostuums! En dat allemaal in een bevreemdende, razende rotvaart.

Meer weten? Surf snel naar www.scheldapen.be