Vermist: de rugzak en laptop van onze Dour-reporter

door Bart Somers

Mensen die niet met hun poten van andermans spullen kunnen blijven, je vindt ze overal. In steden, stations, scholen, en blijkbaar ook op festivalweides. Terwijl onze Dour-reporter Thomas Konings gisteren bij de boompjes voor de Boombox stond te genieten van het optreden van Rustie, gingen onbekenden aan de haal met zijn rugzak, waarin onder andere zijn laptop zat, een Asus X73E.

(de laptop en rugzak op de foto’s behoren toe aan Thomas’ broer en zijn op een kras of vlek na identiek aan die van Thomas)

Bij deze een oproep aan iedereen: als je vandaag of de komende dagen deze rugzak/laptop ziet, dan zijn wij en vooral Thomas je eeuwig dankbaar als je ons contacteert via onze Facebook-pagina of het e-mailadres op deze pagina. Als je ermee naar de infobalie op het festival of naar de ingang van de persruimte trekt, komt alles ook wel terug bij Thomas terecht.

Dit had helaas overal kunnen gebeuren, de organisatoren van Dour betreuren dit voorval even hard als wij en zetten zich in om de rugzak en de laptop op te sporen. Ga je dit weekend naar Dour, of plan je binnenkort een uitstap naar de Gentse, Lokerse of gelijk welke andere feesten: geniet, en vergeet niet ondertussen toch voortdurend op je spullen te letten. Niet alleen Lucky Luke is sneller dan zijn schaduw, de Daltons helaas soms ook.