VK concerts bestaat 25 jaar en viert met festival in juni, nieuw logo en nog veel meer

door Bart Somers

De VK bestaat 25 jaar en zal dat de komende maanden uitgebreid vieren, door terug te blikken en vooruit te kijken. De naam wijzigt lichtjes, er komt een kakelvers logo, een openluchtfestival, en ook een nieuwe website. Dit is wat de Brusselse zaal voor ons in petto heeft:

– een documentaire die ons dit najaar voorgesteld zal worden om ons mee te voeren door het jongvolwassen bestaan van deze club.

– het eerste 3-daagse Belgische-rocktraditie-waardige muziekfestival in Sint-Jans-Molenbeek. Op 20-21-22 juni 2014 organiseert VK concerts samen met Maison des Cultures deze muzikale 3-daagse. Zowel de lokale bevolking als het trouwe VK-publiek zullen hier op hun wenken bediend worden. Dit moet een krachtig signaal worden uit Sint-Jans-molenbeek in het kader van dit 25-jarige bestaan én Molenbeek Métropole Culture 2014.

– een oproep aan jullie allen: deel jullie levendigste herinnering(en) aan de VK met de mensen van de zaal en maak kans op één van de mooie VK-trofeeën.

Naast alle activiteiten die er zitten aan te komen dit jaar maken de mensen van de zaal van deze gelegenheid gebruik om hun huisstijl, website en nieuwsbrief op te frissen. Ze kozen om met het bescheiden communicatiebureau viaVictor in zee te gaan. Het resultaat kun je bewonderen op www.vkconcerts.be.