A pair & a spare – DIY fashionista

door Phara Elsen

Het leven kan af en toe heel hectisch zijn. Met werken of studeren en alle andere bezigheden die op de planning staan, is het soms moeilijk om wat vrije tijd te vinden. Daarom zijn zondagen zo prettig, omdat je dan tijd kan vrijmaken voor jezelf of om samen met anderen wat fijne en creatieve momenten te delen.

Daarbij kan de site A Pair and a Spare je zeker helpen. Hij staat namelijk vol met spitsvondige DIY’s die met mode en stijl te maken hebben. Wie niet gekend is met de term DIY, voluit Do It Yourself: het zijn gewoon projecten die je makkelijk zelf kan uitvoeren thuis.

Zeker bij de overgang naar de lente, is het weer tijd om je kleerkast onder handen te nemen en bepaalde stukken in een ander jasje te steken. Geneva Vanderzeil, het brein achter deze website, heeft de smaak van de DIY te pakken en kan je zeker helpen om je kledingstukken een nieuw leven te geven. Ze gebruikt vaak tweedehandsspullen om haar projecten op uit te testen, zo maakt ze van een vormloos kleed een heel hip jurkje met speciale details.

Heb je geen zin om de hele website te doorzoeken? Geneva heeft ook een boek gepubliceerd, genaamd ‘DIY Fashionista’. Daar vind je de meest populaire projecten bij elkaar, heel handig. Je kan het online kopen op Amazon bijvoorbeeld, of het bestellen bij Standaard Boekhandel in België.

A pair and a spare website