De Invasie Van Gent – 70 jonge ontwerpers stellen tentoon en te koop

door Bart Somers

Zeg Strijdbaar en de inwoner van Gent (en van ver daarbuiten) denkt aan het Gravensteen of Jacob Van Artevelde. Een leger bracht daar in maart verandering in.

De Invasie trok ten strijde in Gent. In dit slagveld kwam je onder meer een stadsparcours tegen, waarbij je het jonge volkje ontdekte in de hippe Gentse stadswinkels. De Invasie van Gent sluit af op 31 maart en 1 april met een groot – en gratis – evenement: meer dan 70 jonge ontwerpers tonen en verkopen hun werk in KASK / School of Arts op de Bijloke-site. Mode, interieur, accessoires, juwelen, fotografie, film, muziek en food zorgen ook deze keer voor een strijd der titanen. Kijk ook op deinvasievangent.be.

Wij richten graag onze spotlights op de girls van Black Balloon, die er een feest van willen maken. Zij zijn de eerste oud-strijders van De Invasie en nemen een volledige zone van De Invasie over: hun selectie strijders, van jonge fotografen, stylisten, interieurontwerpers, grafici en filmmakers wordt een rock’n’roll feestje in nouveau chique stijl. De volledige dj line up, met allemaal dj’s van 22tracks.com, ziet eruit als volgt:

zaterdag 31/03
16-18u Dynomite Soul – curator Originals
18-20u Gratts & Kong – curators House
20-22u Alex Deforce – curator Future Beats

zondag 01/04
14-16u Nosedrip – curator Moody
16-18u Stethoscope Steve (oprichter van Indiestyle) – curator Indie/Rock

Klik hier om nog meer te weten te komen en te rsvp’en op Facebook.

De Invasie Van Gent website