Mixlog: Objekt op Dekmantel 2023

door Yannick Verhasselt

In deze wekelijkse reeks duiken we in de platenkasten en creatieve selecties van dj’s op diverse (radio)platformen. Een digital logboek die de fijnste mixes en de te in de gaten houden dj’s van het moment, tracht bij te houden. We lichten er hierbij telkens eentje toe die volgens ons het meest in het oog sprong die week.

Dekmantel mag deze zomer alweer tien kaarsjes uit blazen. Bestaat het festival nog ‘maar’ zo lang, kun je je de vraag de stellen. Het festival is in de afgelopen jaren een waar begrip geworden voor zowel mensen die graag al eens een dansje placeren als zij die de betere elektronica in het oog houden en opzoeken. Dekmantel boekt voor hun affiches steeds de fijnste selectors en dj’s. We kijken dus maar wat graag uit het festival in petto heeft voor hun tiendaagse (!).

Sinds de editie van afgelopen zomer, besprenkelt het festival ons links en rechts met terugblikken. Afgelopen week verschenen mixes van onder meer Calibre, Ehua & Toma Kami en livwutang. De meest in het oog springende callback was echter de spraakmakende set van Objekt. Deze kun je hieronder zelf beluisteren.