AB kondigt affiche voor nieuw festival BRDCST aan

door Thomas Konings

Vandaag pakt de AB uit met de officiële aankondiging van het nieuwe lentefestival BRDCST en een groot deel van de line-up voor het gebeuren. Wat dat betekent: veel concertavonden met innovatieve artiesten, een pop-up bijenbar in de ticketshop van de AB en een minifestival binnen het festival op de slotdag. Color us excited!

Op 24 maart spelen onder meer Cocaine Piss, Michael Price Trio en Tsembla in de verschillende zalen van de Ancienne Belgique, terwijl Steve Ignorant een wonder talk aka een woordje uitleg over de inspiraties bij het samenstellen van de affiche, komt geven. Op 25 maart nemen M.E.S.H., Visionist en Lotic de Club over, terwijl GoGo Penguin en Joan Shelley in andere zalen spelen en Nigel House een wonder talk geeft. Op de laatste dag krijgt Consouling Sounds carte blanche in Huis 23, en vindt er dus een minifestival plaats. Battles, Mbongwana Star, Paus en Fire! feat. Mats Gustafsson sieren de line-up daarvan.

Huis 23 zal het centrum van het gebeuren worden, en daar zullen ook gratis concerten plaatsvinden. Verder zullen er ook optredens buiten de AB op bekende en minder bekende locaties plaatsvinden en moet je niet verrast zijn als er een breakfast concert wordt aangekondigd. Rep je naar de AB-site voor tickets en info.