Affiche Rock Werchter aangevuld met 22 namen, onder meer Jake Bugg, The Lumineers en Modest Mouse

door Filip Van Der Elst

De affiche van Rock Werchter, editie 39, krijgt alsmaar meer vorm. Het programma is sinds deze namiddag weerom 22 namen rijker. De nieuwe lading is eclectisch. Rock, punk, hiphop, soul, dance, garagerock, folkpop en bluesy rock. Het kan allemaal op Rock Werchter.

Zijn net toegevoegd aan de line- up: BEN HOWARDTHE HIVESBOYS NOIZEJOHN LEGENDKENDRICK LAMARGOGOL BORDELLOVITALIC VTLZRJAKE BUGGJAMES BLAKETAME IMPALADIZZEE RASCALBIFFY CLYROBALTHAZARTHE LUMINEERSLIANNE LA HAVASJONATHAN JEREMIAHAZEALIA BANKSRUDIMENTALMODEST MOUSETHE BOTSGARY CLARK JR. en LAURA MVULA.

Eerder werd reeds bekend gemaakt dat RAMMSTEINGREEN DAYBLURKINGS OF LEONEDITORSDEPECHE MODENETSKY (LIVE) – VOLBEATPHOENIXTHIRTY SECONDS TO MARSSIGUR ROSTHE SCRIPTBLOC PARTYBAND OF HORSESRICHARD HAWLEY – OF MONSTERS AND MENALT-J – DJANGO DJANGODISCLOSURE – C2C – TWO DOOR CINEMA CLUB – A DAY TO REMEMBERASAF AVIDANPASSENGERAIRBOURNEGRAVEYARD en JESSIE WARE zullen aantreden op Rock Werchter 2013.

Nog meer namen volgen binnenkort. De ticketverkoop voor Rock Werchter 2013 ging een tijd geleden van start. Kaartjes en meer info vind je via www.rockwerchter.be.

Rock Werchter 2013 vindt plaats van donderdag 4 juli tot en met zondag 7 juli in Werchter. Vier dagen lang is in het Festivalpark het beste van nu te zien en te horen op drie podia. Gevestigde waarden, helden van vroeger en nu en de grote namen krijgen hun stek op de Main Stage. De Pyramid Marquee focust op elektronische muziek in al zijn dansbare vormen op donderdag en vrijdag. Op zaterdag en zondag wordt de programmatie daar met aanstormend talent, intieme(re) optredens en dance beats in de late uren ingevuld. In The Barn is het een fijn weerzien met bekende namen maar evengoed is het de plaats om de helden van morgen te ontdekken.