Bands gezocht voor Breda Barst op 14 en 15 september, inschrijven voor 1 april

door Bart Somers

Regionale bands die graag een plekje willen op Breda Barst kunnen zich nu inschrijven voor de Mezz Barst-voorronde. Vier acts krijgen uiteindelijk een plek aangeboden op Breda Barst. Het festival vindt plaats op zaterdag 14 en zondag 15 september. De voorronde voor het festival is op zondag 2 juni in Mezz.

Om mee te mogen doen aan Mezz Barst moet de groep uit de regio tussen Dordrecht, Den Bosch, Eindhoven, Antwerpen en Bergen op Zoom komen. De artiesten moeten eigen werk spelen, cover- en tributebands zijn uitgesloten van deelname. De jury selecteert de inzendingen op kwaliteit en originaliteit. Behalve een podiumplaats maken de deelnemers ook kans op een dag studiotijd.

Geïnteresseerden kunnen een mail met link naar hun muziek (SoundCloud, Bandcamp, BandPage, MySpace, Facebook, etc), een biografie en contactgegevens sturen naar voorrondes@bredabarst.nl. Inschrijvingen moeten binnen zijn voor 1 april.

Popfestival Breda Barst wordt jaarlijks gehouden in het Valkenberg park, in het centrum van Breda. Het festival stimuleert graag het lokale en regionale popklimaat en programmeert naast landelijke en internationale artiesten ook een aantal bands en acts uit de regio die een groter podium verdienen.

Breda Barst website