Beach House in november live in België en Nederland – in augustus ook op Pukkelpop?

door Bart Somers

Goed nieuws: Beach House komt in het najaar naar België en Nederland voor zaalconcerten. Ook een bevestiging voor Pukkelpop zit erin, de groep staat immers al op de affuche voor Lowlands, datzelfde weekend in Nederland.

De laatste weken haalden we meermaals de loftrompet boven voor Beach House. Hun meest recente album ‘Bloom’ beschreven we als “van olympische schoonheid” (volledige recensie). Na hun concert in De Kreun te Kortrijk strooiden we met zinnen als “wereldleiders van de droompop”, “volmaakte balans tussen oude en nieuwe nummers”, “met een wasmand vol goeie liedjes is het moeilijk een keuze te maken die iedereen volledig tevreden stelt” en “het publiek was het er over eens: dit was goed” (volledige recensie met foto’s).

We zijn dus maar al te blij dat Beach House dit najaar concerten plant in Brussel (AB, 18.11, info & tickets) en Amsterdam (Paradiso, 19.11, info & tickets). Ook Biddinghuizen (Lowlands, 17-19.08, info & tickets) staat al in de agenda van de groep, zodat Pukkelpop, dat in hetzelfde weekend valt en vaak overlapt qua programma, een meer dan reële mogelijkheid is. Hier klikken voor meer info over Pukkelpop.

Beach House website

Album verdeeld door V2