Boomtown 2014 – line-up festival Gentse Feesten met o.a. Gruppo Di Pawlowski, Robbing Millions en Mintzkov

door Bart Somers

Boomtown wil in 2014 opnieuw de muzikale kers zijn op de taart van de Gentse Feesten en belooft weer voor een spetterende editie te zorgen. De eerste namen zijn op ons losgelaten, onder meer Raketkanon, Flat Earth Society ft. Mauro Pawlowski, Ef, Mintzkov en My Sad Captains zullen van 22 tot en met 26 juli de Handelsbeurs en de Kouter onveilig maken.

De komende weken en maanden zal Boomtown hier en daar wat ballonnetjes lossen. Er komen volgens de organisatoren nog veel grote kleppers aan. Boomtown blijft in de eerste plaats een gratis festival. Alle concerten die buiten op de Kouter plaatsvinden zijn volledig vrij toegankelijk. Je moet er enkel voor zorgen dat je op tijd komt, want als het plein vol is dan is het, euh, vol. Voor de concerten binnen in de Zaal en de Club van de Handelsbeurs kun je online tickets kopen. Zo ben je zeker van je plaats, én hoef je niet aan te schuiven aan de ingang. Na betaling ontvang je onmiddellijk je e-tickets in je mailbox. Bovendien is de prijs in voorverkoop lager dan aan de kassa.

Nog goedkoper is het kopen van een combiticket voor de twee concerten van een bepaalde dag in dezelfde zaal. Check www.boomtownfestival.be voor alle namen, formules en verdere info.