Boomtown 2014 – tickets in de verkoop, programma verder aangevuld met o.a. Son Lux en Amatorski

door Bart Somers

De affiche van Boomtown 2014 begint stilaan vorm te krijgen. Nadat eerder was bekend dat onder meer Mauro drie keer zou spelen, worden nu ook Madensuyu, Son Lux, Amatorski, Eagulls, The Hidden Cameras, Jacob Bellens, Flying Horseman en nog veel meer namen toegevoegd. De ticketing start op woensdag 30 april om 10u.

Boomtown blijft in de eerste plaats een gratis festival. Alle concerten die buiten op de Kouter plaatsvinden zijn volledig vrij toegankelijk. Voor de concerten binnen in de Zaal en de Club van de Handelsbeurs kan het publiek online tickets kopen. Zo ben je als toeschouwer zeker van je plaats, én hoef je niet aan te schuiven aan de ingang. Bovendien is de prijs in voorverkoop lager dan die aan de dagkassa. Nog goedkoper is een combiticket voor de twee concerten van een bepaalde dag in dezelfde zaal. En voor wie helemaal wild is van Boomtown, is er sinds dit jaar ook een Boomtown-abonnement: alle concerten in de Handelsbeurs voor maar 40 euro. Combitickets en abonnementen zijn enkel online en vooraf te koop.

We zetten graag alle reeds bevestigde namen op een rijtje: Son Lux (US) – Amatorski – Madensuyu – Eagulls (US) – Jacob Bellens (DK) – Mintzkov – The hidden cameras (CA) – Flying Horseman – Ef (SE) – Yuko – Flat Earth Society ft. Mauro Pawlowski – My Sad Captains (UK) – Raketkanon – Teen (US) – Mick Turner (AU) – Hydrogen Sea – Hitsville Drunks – Gruppo di Pawlowski – Strand – STUFF. – The Go Find – Robbing Millions – Black Cassette – Little Trouble Kids – Falling Man. Check de website van Boomtown voor tickets, meer info over de artiesten en verdere updates.