Childish Gambino verrast met nieuw album en komt naar ING Arena

door Yannick Verhasselt

Donald Glover heeft een Childish Gambino-album uitgebracht dat hij omschrijft als “de voltooide versie van 3.15.20, het album dat ik vier jaar geleden heb uitgebracht.” Het heet ‘Atavista’ en kun je vanaf nu streamen. De 11 nummers tellende plaat bevat het nieuwe nummer “Little foot big foot’ met Young Nudy, dat ook wordt geleverd met een zwart-wit videoclip geregisseerd door zijn een kameraad van Glover, Hiro Murai. Check hieronder de clip voor de single.

Glover bracht zijn meest recente album uit in 2020. Oorspronkelijk uploadde hij een onvoltooid studioalbum naar de website donaldgloverpresents.com voordat hij het verwijderde. Het album bevat een aantal nummers die vergelijkbaar zijn met, zo niet hetzelfde, als degenen die nu op ‘Atavista’ te horen zijn. Toen het een week later weer op streamingdiensten verscheen, was het onder de naam ‘3.15.20‘ met nieuwe songtitels en features van onder meer Ariana Grande, Kadhja Bonet, 21 Savage en Ink.

Verder gaat Glover met het nieuwe album ook op tournee. Deze passeert ook langs ons land. Op 23 november staat hij in de Brusselse ING Arena. Tickets voor het concert zijn te koop vanaf vrijdag 17 mei om 10u. Je kunt deze kopen via de website van de zaal.