Converse Rocks Gent – gratis event in Charlatan op 25.11, gratis mixtape nu online

door Bart Somers

In navolging van het underground event You’re Here in de haven van Antwerpen, organiseert Converse opnieuw een event waarbij creativiteit en originaliteit centraal staan. De Gentse Charlatan is de creatieve hotspot, met een combinatie van live performances, DJ sets en een Photo Expo.

Bezoekers kunnen rocken op live optredens van rocksensaties Eat Lions (BE) – de band van Tim Vanhamel – en DeWolff (NL) die een bijdrage hebben geleverd aan Converse The Mixtape 2. Deze Mixtape met zowel muzikale ontdekkingen als gevestigde namen als Tim Knol, Vive la Fête, Lola Kite, The Van Jets, The Black Box Revelation, Absynthe Minded en Superlijm is hier te downloaden. Tijdens Converse Rocks Gent krijgen alle bezoekers een gelimiteerde hard copy. Daarnaast kun je dansen op DJ sets van DJ’s One Man Party, Howie Dunham en TLP a.k.a. Troubleman. En last but not least is er een Photo Expo in zwart-wit van fotograaf Olivier Donnet.

Om in de stemming te komen kun je ’s middags al naar een pre-party in de shop Cream. Deze start om 14.00 uur, met een DJ, gratis drankjes en mogelijkheid om je Converse sneakers on the spot te laten customizen door urban art kunstenaars als Leyp.