Crammerock 2011 – line up volledig, namen van o.a. Zornik, Headphone en Kelis toegevoegd

door Bart Somers

Kelis heeft zichzelf vorig jaar compleet opnieuw uitgevonden. Ze bevindt zich met haar niets ontziende dance- en eurohouse beats misschien op een drukbevolkte trein, ze zit toch maar mooi in eerste klasse. Kelis is met hits als ‘Caught Out There’, ‘Good Stuff’, ‘Milkshake’, ‘Trick Me’, ‘Acapella’ en ‘4th Of July’ waanzinnig populair in België en plant daarom nog een extra zomerconcert, op zaterdag 3 september op Crammerock, het festival in Stekene dat vandaag met fierheid meldt de line up rond te hebben.

Andere nieuwe namen op de affiche zijn onder meer die van Zornik en Headphone. Iets minder voor de hand liggend voor de gemiddelde bezoeker van Indiestyle, maar zeker wel bevorderend voor de festivalsfeer, zijn namen als Channel Zero en The Opposites. Dagtickets kosten in voorverkoop 21,- euro en voor een weekendticket betaal je 36,- euro. Een campingticket kost in voorverkoop 8,- euro. Tickets zijn verkrijgbaar via de website www.crammerock.be en in alle FNAC– en Free Record Shop-winkels in de Benelux. Vanaf nu zijn er ook tickets verkrijgbaar in de lokale voorverkooppunten in Wachtebeke, Stekene, Sint-Gillis-Waas en Beveren.

Bezoek www.crammerock.be voor info over camping, transport en meer nuttige info. De volledige line up ziet eruit als volgt: (dagindeling ook op de site van Crammerock)

Mainstage
The Sisters Of Mercy
Channel Zero
The Subs
Das Pop
De Jeugd V Tegenwoordig
Mason (live)
A Brand
Customs
Teddiedrum
Psycho 44
The Father, Son & Holy Simon

Kelis
Black Box Revelation
K’s Choice
Zornik
Echo & The Bunnymen
Admiral Freebee
Mylo (dj-set)
The Opposites
Gorki
The Hickey Underworld
Headphone
Steak Number Eight

Clubstage
D.I.M (Boysnoize Rec.)
Highbloo
SX
The Glimmers
Kill Frenzy vs Polydor
Ego Troopers
Raving George
Leesa
Kitch
The Cousins

Untitled! Soundsystem ft Kastor & Dice
Mustard Pimp
Merdan Taplak
South Central
Hermanos Inglesos
AKS (live)
Expo
Les Miami Punque
Rauw & Onbesproken
Supah Troopas
Vecho