Crossing Border 2011 – eerste namen Den Haag bekend, tickets te koop vanaf 04.06

door Bart Somers

Het Crossing Border festival (info & tickets), dat van 15 tot en met 19 november 2011 in Den Haag plaatsvindt, maakt de eerste namen bekend. Op het festival treden CAKE, The Low Anthem en Gavin Friday op. De kaartverkoop start 4 juni. Informatie over Antwerpen volgt hopelijk snel.

Op vrijdag 18 november treedt op het festival in Den Haag Gavin Friday op. Op zaterdag 19 november staan CAKE en The Low Anthem op het programma. De overige ruim 120 acts en artiesten zullen in de komende drie maanden bekend gemaakt worden.

Kaarten voor het festival gaan vanaf zaterdag 4 juni in de verkoop. Een dagkaart voor vrijdag 18 of zaterdag 19 november kost €37,50, een passe-partout voor 18 èn 19 november kost €65. Kopen of meer info opzoeken kun je via www.crossingborder.nl

Ken je het festival niet? Crossing Border is het meest vooraanstaande internationale, interdisciplinaire literatuur- en muziekfestival in Europa. Aanstaande november krijgen we de 19e editie van Crossing Border, in de Koninklijke Schouwburg en het Nationale Toneel Gebouw in Den Haag, waar je uit een groot aanbod aan optredens op verschillende podia persoonlijke favorieten kunt pikken. De laatste jaren werd er tegelijkertijd met Den Haag ook een Antwerpse editie georganiseerd. Gezien de website www.crossingborder.be nog bestaat en updates krijgt, vermoeden we dat dit ook in 2011 het geval zal zijn.