Crossing Border 2013 – line-up Antwerpen aangevuld met o.a. These New Puritans, Phosphorescent en Swim Deep

door Bart Somers

De mensen van de Antwerpse Arenbergschouwburg zitten niet stil. Deze zomer vullen ze gewoontegetrouw hun dagen met het organiseren van de concerten in het OLT Rivierenhof te Deurne. Ook voor het najaar zijn de programmatoren al druk in de weer.

Vandaag bevestigt Crossing Border Antwerpen nieuwe namen voor het festival dat op 17.11 plaatsvindt in de Arenberg. These New Puritans, Phosphorescent en Swim Deep vullen het muzikale gedeelte verder aan. Het literaire luik voegt DBC Pierre, Pleroo Robjee, Les Murray, Emma Jane Unsworth, Thomas Blondeau en Nathan Filer toe. Tickets, meer info en de volledige reeds bekende line-up vind je op www.crossingborder.be.

Daarnaast programmeert de Arenbergschouwburg het hele jaar door concerten in de grote en de kleine zaal. Voor de komende maanden zijn al onder meer Junip (20.09), Luc De Vos (12.10), Marike Jager (13.10), Gabriel Rios + Hydrogen Sea (08.11) en Sam Amidon (21.11) bevestigd. Check www.arenbergschouwburg.be voor tickets, het volledige programma en verdere info.