Crossing Border 2013 – tickets Antwerpen te koop vanaf 30.05, eerste namen bekend

door Bart Somers

Het is weer zover, de organisatoren van Crossing Border losten zonet de eerste namen voor de vijfde Belgische editie. Passend, zeker omdat het weer de afgelopen dagen ons aan november deed denken.

Crossing Border noemt zich het meest vooraanstaande internationale, interdisciplinaire literatuur- en muziekfestival in zijn soort in Europa, en dat is niet onterecht. Op 17 november kan je weer een 40-tal artiesten aan het werk zien op verschillende podia. Tickets zullen EUR 25 kosten in voorverkoop en EUR 30 aan de kassa. Een kaartje bemachtigen kan vanaf donderdag 30 mei om 10 uur, meer info via de website van Crossing Border zelf en of die van de Arenbergschouwburg.

De eerste namen

De eerste plekjes op de affiche van Crossing Border zijn ingevuld. In de sectie muziek gaat het om Radical Face, John Grant en Cate le Bon. Voor het literaire gedeelte zullen onder meer Patrick Dewitt, Vanessa Veselka, Pepijn Lanen, Amity Gaige, Ayana Mathis en Jesús Carrasco hun beste beentje komen voorzetten op Crossing Border 2013.

Ook Crossing Border Den Haag en Crossing Border Enschede hebben al een hoop nieuws voor de editie van dit jaar. Check www.crossingborder.nl om meer te weten te komen.