Daughter in Botanique uitverkocht, Andy Burrows bevestigd

door Bart Somers

Dat Daughter populair is konden we al merken op Pukkelpop, waar de Club zo goed als helemaal vol liep voor het optreden de Britse singer-songwriter. Indiestyle plaatste haar na afloop tussen de 10 beste concerten van het festival, met de bedenking dat ze nog ietwat ervaring miste en beter tot haar recht zou komen in een zaal als de Rotonde van de Botanique.

Wie nog geen ticket heeft voor haar optreden aldaar op 08.11 mist wellicht een unieke kans om de beloftevolle Engelse nog in zulk een intiem kader aan het werk te zien. Het concert is namelijk volledig uitverkocht, en het zou ons verwonderen als Daughter niet snel enkel nog op grotere podia te zien zal zijn.

Gelukkig zijn er in Botanique nog wel meerdere goede optredens te zien. De Brusselse zaal bevestigde recentelijk nog concerten van onder meer Andy Burrows (28.10), Mac DeMarco (23.11), The Luyas (25.11), Ben Gibbard (04.12) en Loui Doillon (08.12). Bovendien kregen we te horen dat Villa het voorprogramma zal verzorgen voor Van She op 02.10. Klik hier voor tickets, de volledige kalender en verdere info.