De Beloften 2014: inschrijvingen gestart, treed jij in de voetsporen van And They Spoke In Anthems en Dorian and the Grays?

door Bart Somers

Het Gentse rockconcours De Beloften is al aan zijn elfde editie toe. Speel je in een band waarvan minstens één lid in Gent woont of studeert en zou je willen deelnemen, stuur dan voor 31 juli je drie beste nummers in via vi.be. Soloartiesten mogen zich ook inschrijven.

Een professionele jury zal uit alle inzendingen zes bands selecteren die het tijdens de finale op 20 september tegen elkaar opnemen voor de titel van De Beloften 2014. De winnaar wordt een jaar lang op sleeptouw genomen door Democrazy, met in het prijzenpakket onder andere een club- en cafétour en een waardebon van 1000 euro, te gebruiken bij The Roadhouse, Muziekcentrum Goedleven en Toursupport.

Schrijf je in, en wie weet wordt jouw band wel de opvolger van onder andere And They Spoke In Anthems, Protection Patrol Pinkerton, Intergalactic Lovers en The Bony King Of Nowhere. Klik hier voor meer info. Vanavond kun je in de Charlatan naar het kick-off-event met optredens van And The Spoke In Anthems en Dorian and the Grays, respectievelijk winnaars van de hoofdvogel en de publieksprijs in 2013. De toegang is gratis.