De Nieuwe Lichting 2013 – jong muzikaal talent gezocht

door Bart Somers

Airplay krijgen op Studio Brussel is niet evident. Deelnemen aan wedstrijden is wat ons betreft dan ook een must voor jonge artiesten. Win je niet, dan ben je toch weer een ervaring rijker, en heb je hopelijk ook wat constructieve feedback gekregen van de jury. Als Studio Brussel zelf zijn schouders zet onder een rockconcours, dan spreekt het voor zich dat we al helemaal vinden dat je inschrijven een must is.

De Nieuwe Lichting gaat op zoek naar jong muzikaal talent. Je kan je sinds gisteren inschrijven via www.denieuwelichting.be. Studio Brussel, vi.be en Magazinski gaan namelijk op zoek naar jong, nieuw muzikaal talent dat zich in de kijker wil spelen. En dat mag je letterlijk nemen: je kan onder meer een live sessie op Studio Brussel, een tv-reportage in Magazinski OP12, professionele begeleiding en een liveshow in een topzaal winnen.

Gedurende 20 weken wordt talent geselecteerd en gepresenteerd en uiteindelijk zullen 5 bands of muzikanten worden gekroond tot ‘De Nieuwe Lichting van Studio Brussel’. Als dat geen boost voor je carrière is.