Deep In The Woods 2013 – line up lost namen van o.a. Money, The Feather, Bed Rugs en Robbing Millions

door Bart Somers

Zonet kondigde Deep In The Woods de eerste namen aan voor de editie van 2013. Vanaf vandaag vind je ook alle info terug op de vernieuwde website en sociale media van het festival. De voorverkoop gaat van start op vrijdag 24 mei vanaf 11u00 via www.deepinthewoods.be.

Net als de eerste 2 edities zweert Deep In The Woods bij het kleinschalige en ook dit jaar kan je alleen het ganse weekend op het festivalterrein verblijven en zijn er geen dagtickets te koop. In 2013 voorzien de organisatoren wel een camping voor de fervente kampeerders.

De eerste namen zijn: Het Britse MONEY dat zonet zijn handtekening zette onder een contract met het Britse label Bella Union, THE FEATHER, onlangs op Les Nuits Botanique en soloproject van Dan San-frontman Thomas Médard, RÄPE BLOSSOMS en BED RUGS, alsook Belgische upcoming acts zoals ROBBING MILLIONS. Ook dit jaar werd er aan het benenwerk gedacht met de electrofunk van POMRAD, de Angolees-Portugese rockuduroalliantie van THROES + THE SHINE en de DJ’s H1P5†3RF▼K en [PIAS] DJ-URASSIK CREW. Meer namen worden in de aanloop naar het festival bekend gemaakt.

Praktische informatie
DEEP IN THE WOODS 2013
Vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 september 2013
Vakantiepark Massembre, 5543 Heer.

Deuren open op vrijdag 6 september om 16u00. Festival eindigt zondag 8 september om 16u00. Check de website van het festival voor prijzen van tickets en overnachtingen.