Discovery: Nvdes

door Adriaan Fillet

Vorig seizoen kon je in onze Discovery-rubriek dagelijks een nieuw nummer ontdekken, tegenwoordig pakken we het iets anders aan en stellen we regelmatig een band of artiest voor die onlangs ons hart veroverde. Vandaag: Nvdes.

Deze week kwam de vierde single van Nvdes (niet te verwarren met Nudes of NUDES) uit en de band blijft steeds mysterieuzer worden. We zetten even op een rijtje wat we zeker weten: de leden van Nvdes wonen in LA, de drie eerste singles klinken fantastisch en ze zijn allemaal voorzien van hallucinatie opwekkend meloenen-artwork. Oh ja, Nvdes is bovendien het nieuwe project van een populaire band die waarschijnlijk al meermaals op Indiestyle passeerde. Alleen weet niemand welke band dat is.

Het mag misschien al even herfst zijn, in LA blijven ze blijkbaar gewoon zomerhitjes maken. Net als ‘Unforgettable’ en ‘Before the weekend comes’ zou je van het nieuwe ‘Fela’ spontaan beginnen dansen. Dat verzekeren het ritme en de aanstekelijke zangpartijen. Na ongeveer tien luisterbeurten waan je je echt op een zonnig strandfeest aan de westkust van de VS.

Nvdes Facebook