Discovery: Seferino – Party master

door Thomas Konings

Bij Indiestyle dragen we het promoten van beloftevol talent hoog in het vaandel. Aangezien dit een belangrijk deel van ons mission statement is, willen we jullie nóg beter en sneller op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen in muziekland. Daarom introduceren we dagelijks een nieuwe band/artiest die laatst een fantastisch nummer uitbracht.

Hoe klinkt een Secret Song uit Zuid-Afrika? Wel, in het geval van Seferino exact zoals je het zou verwachten. De producer uit Kaapstad (en bandlid van het geweldige John Wizards, overigens) brengt binnenkort een nieuwe ep uit via het label/internetproject van Ryan Hemsworth en vandaag vond eerste voorproefje ‘Party master’ zijn weg naar de internetgolven.

Het nummer klinkt schattig met stuiterende geluidjes, gekke vocal samples en slaapkamerzang die elkaar de ene keer afwisselen en de andere keer door mekaar opduiken. Zoals dat op een hete zomerdag hoort, kabbelt het nummer op een positieve manier: nooit wordt het intens, maar de kermis blijft wel boeien door alle gekke toestanden die ondertussen gebeuren.

Seferino SoundCloud