Dour 2012 – programma per dag bekend, o.a. Chairlift en The Rapture toegevoegd

door Bart Somers

De dagindeling van Dour 2012 staat nu op website van het festival. Daarnaast kondigen de organisatoren vandaag weer een reeks nieuwe namen aan, met daaronder weer mooi volk als Chairlift, Nada Surf of The Rapture, om er maar enkele te noemen.

Na ‘Popular’ schoot Nada Surf als een komeet de lucht in. Intussen vieren ze hun vijftiende verjaardag en staan ze voor de derde maal op Dour. Ook The Rapture is voor de derde maal van de partij, ditmaal met hun nieuwe en fantastische album ‘In the Grace of Your Love’ onder de arm. Verder blaast er ook een frisse new wave wind over het terrein dankzij het duo van Chairlift en de rytmische pop van La Femme.

We mogen ook rekenen op de euforie van Givers om de weide in vuur en vlam te zetten. De Noren van Casiokids, geven dan weer hun geheel eigen interpretatie aan elektronische muziek terwijl Hanni El Khatib met ons zijn passie voor smerige garagerock uit de sixties komt delen.

Alle nieuwe namen, alsook de voolopgie dagindeling en info over tickets, kamperen en zoveel meer nuttige weetjes vind je op www.dourfestival.be.