Dranouter 2013 – Festival houdt tickets opnieuw zo goedkoop mogelijk

door Bart Somers

Na een geslaagde en gesmaakte editie in 2012, waarbij Dranouter bewust koos voor een grondige verlaging van de ticketprijs en een terugkeer naar authenticiteit, wordt deze koers in 2013 verder gezet. Dranouter wil blijven inzetten op toegankelijkheid en houdt z’n prijzen laag.

Meer nog, wie deelneemt aan de vroegboekactie komt er extra voordelig uit. Wie vanaf morgen zijn of haar ticket aanschaft, wordt beloond: de helft van het totaal aantal weekendtickets gaat namelijk tegen een interessant vroegboektarief van 95 EUR de deur uit. Eenmaal de helft van de weekendtickets de deur uit is, start de gewone voorverkoop en worden ook de dag- en tweedaagse tickets te koop aangeboden. Weekendtickets kosten vanaf dan 105 EUR. Campingtickets blijven 15 EUR kosten, maar de eerste 500 bezoekers krijgen hun campingticket voor 10 EUR.

Tickets voor festival Dranouter worden beperkt
Bovendien kiest de organisatie er bewust voor om de capaciteit van het festival niet uit te breiden in vergelijking met 2012. Er wordt volop gefocust op publiekscomfort en op de kwaliteit van de concerten. Om dat te garanderen worden er dus een limiet gezet op het aantal beschikbare tickets.

Wat het programma betreft, beloven de organisatoren opnieuw een uitdagende mix van gevestigde waarden en ontdekkingen onder de vlag van New Tradition: van folkrock tot singersongwriting, van DJ-sets tot een snuifje wereldmuziek. De onderhandelingen zijn volop aan de gang en het festival hoopt binnenkort een eerste lijst namen te kunnen aankondigen.

Meer info vind je op www.festivaldranouter.be en op de Facebook-pagina van het festival.