Eindhoven Psych Lab – nieuw festival in de Effenaar op 6 en 7 juni 2014

door Bart Somers

In Nederland schieten de festivals als paddenstoelen uit de grond en Eindhoven Psych Lab is de meest recente nieuwkomer, en meteen een van de mooiste. De organisatoren willen de futuristische klanken en beelden van de moderne psychedelische scene verkennen en in de kijker zetten en dat doen ze met een hele mooie line-up.

Het is ons momenteel niet helemaal duidelijk hoeveel namen er nog zullen bijkomen. Vast staat in ieder geval dat de podia van de Effenaar op 6 en 7 juni bevolkt zullen worden door onderstaande acts, en dat er zeker nog andere bevestigingen zullen volgen:

Wooden Shjips / Hookworms / The Growlers / Föllakzoid / Terakaft / Elephant Stone / The Oscillation / Mugstar / Nisennenmondai / Cosmonauts / Peter J Taylor Big Band / Weird Owl

The counterblast experiment presented by Rocket Recordings:
Teeth of The Sea / Gnod / Terminal Cheesecake / Anthroprophh / Lay Llamas

Fuzz Club presents:
Sonic Jesus / Cosmic Dead / Wall Of Death / Radar Men From the Moon / The Underground Youth / The Wands / The Woken Trees

Je mag erop rekenen dat er nog zowel groepen en dj’s als visuele spektakels en kaleidoscopische experimenten in de pijplijn zitten. Tickets en info over hotelformules vind je op eindhovenpsychlab.com.