Evil Superstars naar Sonic City en Le Guess Who?

door Mattias Goossens

Het wordt tijd dat de term ‘eenmalig reünieconcert’ uit het woordenboek wordt geschrapt. Na een fenomenale terugkeer op Pukkelpop, acht jaar na hun laatste optreden, lijken Mauro en zijn kompanen niet meer te kunnen stilzitten. Omdat het bloed kruipt waar het niet gaan kan, speelt de groep dit najaar nog twee ‘exclusieve shows’ (nog zo’n term die stilaan aan betekenis inboet).

Maar hey, wij klagen niet. Het Kortrijkse Sonic City (dit jaar gecureerd door Viet Cong) last speciaal voor de Superstars zelfs een extra festivaldag in op donderdag 19 november. Een dag later spelen ze  in Utrecht op Le Guess Who?, dat daarmee zijn reeds sterke line-up verder aandikt (Deerhunter! Blanck Mass! Deradoorian! Titus Andronicus!). Over nieuw werk blijft het voorlopig stil, al bewees de band deze zomer dat je zelfs met nummers van twintig jaar oud nog vervaarlijk vers kan klinken.

Tickets voor de extra Evil Superstars-dag op Sonic City kan je vanaf vrijdag, 12u ‘s middags, hier kopen. De andere dagen van het festival zijn reeds uitverkocht.

Voor Le Guess Who zijn wel nog tickets beschikbaar, die vind je hier.